Comisia Trilaterală din Europa se reunește la București

Hotel Radisson

Hotel Radisson

Începând de astăzi, 15 octombrie, până duminică, 17 octombrie, are loc întrunirea regională din Europa a Comisiei Trilaterale la București, Hotel Radisson.

Din primele informații, deschiderea conferinței are loc la Ateneul Român, după ora 18:00, unde vor participa primul-ministru Emil Boc și președintele României Traian Băsescu.

Update: Emil Boc si Traian Basescu nu participa la deschiderea ce are loc la acest moment la Ateneul Roman. Unul dintre invitati la evenimentul de la Ateneu este Adrian Severin, de la care am putut lua un interviu.

Voi reveni cu informații noi de la fața locului.

6 Comments

 1. aa spune:

  Ce vor sa stabileasca??sau ce banuiti ca pun la cale?

 2. Mda spune:

  Pai lamureste`ne Paul si pe noi mai serios. Unde am inteles, la ce ora ? cine vine mai exact ? accesul presei sau oricarei alte persoane este permis sau ne luam bastoane pe spinare ? … Fii mai explicit :)

  • Paul Dorneanu spune:

   Astazi a fost un concert la ateneu si probabil ceva discursuri in deschidere, dupa care au mers la o cafea la Cafe Athenee Hilton. Accesul presei limitat, doar de pe domeniul public.

 3. Verzisorul spune:

  De ce nu au participat basescu si boc??

  • Paul Dorneanu spune:

   A participat doar Boc. in plus am putut filma pe Videanu, Daniel Daianu, Catalin Predoiu, Lucian Croitoru, Mihai Tanasescu, Mugur Isarescu si Adrian Severin.
   Din partea presei: Kanal D și Antena 1 / Antena 3.

 4. doru spune:

  - Vanga despre misiunea planetară a României… Profeţiile lui Gupta Swami despre România… Pe 11 noiembrie ar putea începe un război mondial?:
  http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/10/pe-11-noiembrie-ar-putea-incepe-un.html

Leave a Reply

*