Teroristul, care a antrenat atentatorii cu bombă din Londra, lucra pentru guvernul SUA

Glenn Beck, fii atent: „Islamismul radical” este un monstru al complexului militar-industrial al SUA.

Mohammed Junaid Babar, teroristul ce a antrenat atentatorii cu bombă din Londra și informator al SUA

Mohammed Junaid Babar

În timp unul dintre cei mai importanți producători de emisiuni radio, precum Glenn Beck, continuă să invoce pericolul Islamului radical, se ignoră, ca de obicei, ceea ce este orbitor de evident: faptul că islamismul radical este un monstru al complexului militar-industrial al Statelor Unite ale Americii. În cazul de faţă, teroristul care a antrenat pe cei ce au executat atentatele cu bombă din Londra a fost un informator al SUA şi a fost eliberat după ce a ispăşit doar patru ani şi jumătate dintr-o posibilă sentinţă de 70 de ani.

Citând „modul său de cooperare excepțional” în cooperarea cu autorităţile SUA, un judecător din New York a decis să-l elibereze pe Mohammed Junaid Babar, în ciuda faptului că el a pledat vinovat la cinci acuzaţii de terorism, un rezultat care a ridicat „semne de întrebare asupra posibilităţii ca Babar să fi fost informator al Statelor Unite în perioada în care a fost implicat la antrenarea celor implicaţi în atentatul de la metrou din 7 iulie şi atentatele cu bombă din autobuz”, raportează The Guardian din Londra.

Babar recunoaşte că s-a implicat la un nivel înalt în operaţiunile teroriste ale Al-Qaeda, totodată „aprovizionând membrii seniori cu bani, echipamente şi arme”. Tot el a pus şi bazele unei tabere de antrenament din Pakistan în 2003, în care aşa-zisul conducător de vârf  al 7/7 (atentatele teroriste din 7 iulie 2005), Mohammad Sidique Khan, a învăţat tehnici de fabricare a bombelor.

Graham Foulkes, un magistrat al cărui fiu de 22 de ani, David, a fost ucis de către Khan, la staţia de metrou Edgware Road, în 2005, a declarat: „Oamenii primesc patru ani şi jumătate pentru furt. Ei pot obţine şi mai mult pentru anumite infracţiuni rutiere. Însă un terorist internaţional, care este implicat în mod direct în moartea fiului meu şi a altor zeci de oameni, primeşte o astfel de sentinţă, iar acest fapt este pur şi simplu strigător la cer.”

Dar eliberarea lui Babar este perfect logică, dat fiind faptul că el a fost probabil angajat al autorităţilor SUA, în funcţia de informator, în timp ce antrena pretinşii atentatori cu bombă din Londra.

Observaţia făcută de judecătorul care l-a condamnat pe Babar, privind faptul că „acesta a început cooperarea chiar dinainte de a fi arestat”, a întărit posibilitatea susţinută de alte dovezi indirecte obţinute de ziarul The Guardian, accea că el ar fi fost informator al guvernului SUA dinainte de arestarea sa de către FBI, în aprilie 2004, scrie Shiv Malik de la The Guardian, care într-un articol separat, cercetează mai în profunzime ideea că „Babar ar fi putut fi angajat al serviciilor secrete americane, în timp ce pretindea a fi un susținător al Jihadului – afirmaţii ce ar putea implica grave eşecuri în prevenirea atentatelor din 7 iulie”.

Articolul din The Guardian descrie modul în care un avocat de top al Statelor Unite, specializat în terorism, a văzut dovezi sigilate în acest caz care „sugerau că Babar ar fi fost angajat al autorităţilor Statelor Unite, încă dinainte de arestarea sa, din aprilie 2004”.

Trecând în revistă transcrierea realizată de către instanţă, Graham Foulkes, îndureratul părinte, a declarat: există un indiciu care reiese din una sau două fraze (din foaia transcrisă), care sugerează în manieră categorică, buna cooperare a lui Babar cu autorităţile, dincolo de arestarea sa oficială . Şi se pare că americanii știau foarte bine ceea ce punea Babar la cale în Pakistan [la momentul respectiv], ceea ce este o chestiune foarte, foarte gravă. ”

Faptul că Babar a plătit cu mai puţin de 5 ani pentru rolul crucial pe care l-a jucat în atacurile soldate cu 52 de morți şi sute de răniţi, indică în mod evident că acesta este răsplătit de către autorităţile americane pentru implicarea sa în atentatele din 7 iulie 2005.

Să nu uităm că creierul din spatele atentelor din Londra de pe 7 iulie 2005, Haroon Rashid Aswat, a fost unul dintre oamenii securităţii britanice. Fostul procuror al Departamentului de Justiţie și expert in terorism, John Loftus, a revelat faptul că aşa-numita grupare Al-Muhajiroun, cu bază în Londra, a luat naştere în perioada crizei din Kosovo, în care liderii fundamentalişti musulmani (sau ceea ce acum se cheamă Al-Qaeda), au fost recrutaţi de MI6 să lupte în Kosovo.

Dezvăluirile cu privire la Babar subliniază încă o dată afirmaţiile mioape şi ridicole făcute de oameni ca Glenn Beck, care invocă în mod constant ameninţările islamismului radical, în special în contextul evenimentelor recente din Egipt, fără să indice faptul că islamismul radical este încurajat şi instigat de complexul militar-industrial al Statelor Unite.

Aproape fiecare complot terorist săvârşit în ultimul deceniu, pentru care s-a mai şi dat vina pe „islamismul radical”, a avut în realitate amprentele individuale ori combinate ale agențiilor de securitate a SUA, Marii Britanii, Canada și Israel şi organismelor federale de aplicare a legii de peste tot.

11 septembrie

Fiecare petic din probele privind aşa-zişii deturnători de la 11 septembrie, indică faptul că ei erau de fapt nişte slugi ale informatorilor aflaţi în slujba guvernului SUA.

Programul comandamentului de operaţiuni speciale al SUA, Able Danger, i-a identificat pe terorişti şi complicii lor cu mult înainte de 11 septembrie, dar atunci când şeful programului, colonelul Anthony Shaffer, a încercat să informeze Comisia 9/11 cu privire la aceștia, a fost  redus la tăcere şi calomniat, iar informaţiile vitale ale echipei sale au fost ignorate şi îngropate.

Curt Weldon, fostul congresman republican al SUA şi membru senior al Comitetului pentru Servicii Armate ale Casei Albe, s-a documentat cu privire la modul în care guvernul SUA a urmărit mişcările teroriste dinainte de 9/11.

Al Louai-Sakka, omul care a antrenat şase dintre terorişti, a fost un informator al CIA. Un număr de alţi aşa-zişi terorişti au fost instruiţi la bazele aeriene americane. Cu luni înainte de 9/11, pretinşii terorişti, Khalid Almidhar şi Alhazmi Nawaf, au închiriat camere într-o casă deţinută şi locuită de către un informator FBI.

Într-un articol din 2002 intitulat „Teroriștii pe care i-am lăsat să scape”, Michael Isikoff și Daniel Klaidman documentează în săptămânalul de știri modul în care „CIA a depistat doi teroriști suspecți la un summit Qaeda în Malaezia, în ianuarie 2000, apoi i-au urmărit cum au reintrat în America şi au început pregătirile pentru 11 septembrie”.

Faptul că au existat numeroşi terorişti afiliaţi ai Al-Qaeda care s-au implicat în prealabil în etapele de planificare a atacului de la 11 septembrie, nu este deloc de mirare, având în vedere că fostul traducător al FBI, Sibel Edmonds, a declarat că Bin Laden lucra pentru SUA până în ziua de 11 septembrie.

În dimineaţa zilei atacului, omul care i-a finanţat pe aşa-zişii terorişti, şeful ISI al Pakistanului, Mahmoud Ahmad, se întâlnea cu guvernanţii SUA şi oficialităţile de intelligence ale statului.

Într-adevăr, chiar şi după atacul din 11 septembrie, aşa-zisul conducător spiritual al teroriştilor care, chipurile, ar fi izbit Zborul 77 în Pentagon, Anwar al-Awlaki, a fost el însuşi invitat la Pentagon să ia masa cu guvernanţii de elită, luni bune la rând.

Atentatorul cu bomba ascunsă pe sub haine

Al-Awlaki a fost ulterior cel care a pătruns pe un aeroport cu o bombă pe sub haine, el fiind acceptat la bordul unui avion printr-un ordin al Departamentului SUA, susţinut de un bărbat îmbrăcat bine care-l însoţea pe Abdulmutallab în avion, cu toate că acesta era pe o lista a teroriştilor şi nu avea nici paşaport. Martorul ocular și pasager al zborului Delta 253, Kurt Haskell, a dezvăluit ulterior că lui Umar Farouk Abdulmutallab i-a fost dată bomba de către guvernul SUA, pentru a se crea un pretext de punere în funcțiune a noilor aparate de scanare a oamenilor şi pentru a stimula bugetul TSA.

Împuşcăturile de la Fort Hood

Atacatorul de la Fort Hood, maior al armatei, Nidal Malik Hasan a comunicat în mod repetat cu presupuşii lideri ai Al-Qaeda timp de aproape un an înainte de dezmăţul său. FBI-ul ştia că Hasan le trimitea e-mailuri teroriştilor, însă nu a făcut nimic, ba mai mult i-a permis acestuia să rămână la o bază a armatei americane şi l-a invitat să participe la exerciţiile Homeland Security. Hassan a fost, de asemenea, coordonat de către agentul Statelor Unite, Al-Awlaki.

Complotul terorist de la Fort Dix din 2007

Avocaţii din cazul mult lăudatului complot terorist din 2007, care a constat în atacarea Fort Dix şi uciderea “cât mai multor soldaţi cu putinţă ”, au concluzionat că informatorii FBI au fost personajele cheie din spatele operaţiunii şi că cei acuzaţi, şase musulmani născuţi în străinătate, au fost pur şi simplu niste golani neîndemânatici. Agentul SUA, Al-Awlaki, a fost din nou implicat în pregătirea  “teroriştilor”.

Complotul din Toronto

Cei 18 teroriști implicați în atacul din Toronto, s-au dovedit a fi “o grămada de tipi incompetenți care au fost induși în eroare de un megaloman delirant”. Materialul exploziv sub formă de îngrășământ pe care teroriștii ar fi planificat să-l utilizeze, a fost achiziționat în realitate de către un informator ce lucra pentru poliţia canadiană (Royal Canadian Mounted Police). Agentul SUA, Al-Awlaki, a fost din nou implicat în aces complot.

Complotul din Portland

Persoana acuzată că ar fi încercat să arunce în aer un pom de Crăciun în piaţa Pioneer Courthouse, din Portland, Mohamed Osman Mohamud, a fost un țap ispășitor îngrijit şi radicalizat de la început până la sfârşit de către FBI, ca parte a unui program de radicalizare şi prindere în capcană. La scurt timp după ştirile privind tentativa eşuată a atentatului cu bombă, a reieşit că FBI-ul l-a aprovizionat pe Mohamud în acest incident, cu o bombă falsă, un camion şi un telefon mobil (pentru a fi utilizate ca detonator), precum şi cu mii de dolari în numerar, la fiecare pas a complotului.

Masacrul din Mumbai în 2008

Omul acuzat de a fi creierul din spatele masacrului din 2008 de la Mumbai, David Headley, a fost un informator al Statelor Unite şi a fost, de asemenea, la un moment dat, pe ştatul de plată al CIA.

Bomba „din pantofi”

Sute de suspecţi de terorism au fost condamnaţi în instanţele civile federale, inclusiv condamnatul terorist cu bombă „din pantofi”, Richard Reid, care vizita moscheea Finsbury Park din nordul Londrei. Liderul spiritual al moscheii din Finsbury la acea vreme era Abu Hamza al-Masri, care a început să lucreze cu Serviciile de Securitate britanice, în 1997.

Complotul din Miami în 2007

În lăudabila mass-medie cazul teroristului din Miami din anul 2007 a fost expus astfel: presupusul lider Narseal „Prince Marina Batiste” ar fi auzit de Al-Qaeda, dar nu ştia sigur cu ce se ocupă. Instigatorii FBI l-au făcut pe Batiste să jure loialitate Al-Qaedei după care l-au pus să facă apel la prietenii săi locali, pentru a forma „o armată islamică” în Miami. Niciunul nu a primit instruire militară. Unii abia puteau să citească. Însă Batiste a asigurat grupul respectiv că vor ieşi în câştig, (…) a scris Saul Landau.

Complotul cu bombă de la sinagoga din New York

O grupare de aşa-zişi terorişti musulmani a fost arestată în New York, pentru presupusul plan de a arunca în aer sinagogile din Bronx şi de a ataca şi a pune la pământ avioanele militare care decolau de la aeroportul Gărzii Naționale din New York. Bărbaţii au fost dotaţi cu rachete şi explozibile false, inactive, de către un informator FBI, a raportat Christian Science Monitor. Două dintre capetele complotului de „moarte” care a fost exagerat la nesfârşit de către mass-media, s-au dovedit a fi doi consumatori de marijuana semi-retardaţi, aşa cum ne-am obişnuit a fi cazul, ca urmare a nenumăratelor situaţii trecute, cu exact acelaşi mod de operare.

S-ar putea continua în mult mai multe pagini, listând detaliile fiecărui act major de terorism ce a avut loc după 11 septembrie, însă şi înainte, acte care s-au pus pe seama ,,islamismului radical”, cu toate acestea ulterior demonstrându-se că au fost puse la cale de către FBI, CIA şi autorităţile britanice sau canadiene.

E un fapt ce poate fi dovedit acela că islamul radical este creat şi provocat de complexul militar-industrial american, cu scopul ca aceasta să aibă propriul duşman astfel încât să justifice miliardele obţinute anual din vânzările de armament, ce merg în paralel cu guvernul federal consumator de fonduri, care apoi îmbogățesc partenerii de pe piaţa publică ori privată, călcând în acelaşi timp în picioare drepturile cetăţenilor americani.

Glen Beck este foarte exact. Atunci când vorbeşte el spune deschis că islamul radical reprezintă o ameninţare directă în ceea ce priveşte libertatea viitoare a vestului. Suprema „ciocnire a civilizaţiilor” e o posibilitate foarte reală. Dar omiţând intenţionat faptul că islamul radical este o creatură a complexului militar-industrial american, un copil bastard al noii ordini mondiale care este împuternicit de propriile noastre guverne pentru a fi folosit împotriva noastră. Beck şi restul care regurgitează aceeaşi retorică, duc cetăţenii americani în eroare prin a-i face a crede că islamul radical este el însuşi noua ordine mondială, când de fapt islamul radical este abia o unealtă a noii ordini mondiale, aparţinând încă de la bun început şi fiind controlată de complexul militar-industrial american.

Teroristul care a antrenat bombardierii Londrei, lucra pentru Guvernul Statelor Unite

Paul Joseph Watson

http://www.prisonplanet.com/terrorist-who-trained-london-bombers-was-working-for-us-government.html

Luni, 14 februarie, 2011

Glenn Beck, fii atent: „Islamismul radical” este un monstru al complexului militar-industrial al SUA.

În timp unul dintre cei mai importanți producători de emisiuni radio, precum Glenn Beck, continuă să invoce pericolul Islamului radical, se ignoră, ca de obicei, ceea ce este orbitor de evident: faptul că Islamul radical este un monstru al complexului militar-industrial al Statelor Unite ale Americii. În cazul de faţă, teroristul care a antrenat pe cei ce au executat atentatele cu bomba din Londra a fost un informator al SUA şi a fost eliberat după ce a ispăşit doar patru ani şi jumătate dintr-o posibilă sentinţă de 70 de ani.

Citând „modul său de cooperare excepțional” în cooperarea [spooky1] cu autorităţile SUA, un judecător din New York a decis să-l elibereze pe Mohammed Junaid Babar, în ciuda faptului că el a pledat vinovat la cinci acuzaţii de terorism, un rezultat care a ridicat „semne de întrebare asupra posibilităţii ca Babar să fi fost informator al Statelor Unite în perioada în care a fost implicat la antrenarea celor implicaţi în atentatul de la metrou din 7 iulie şi atentatele cu bombă din autobuz”, raportează The Guardian din [spooky2] Londra.

Babar recunoaşte că s-a implicat la un nivel înalt în operaţiunile teroriste ale Al-Qaeda, totodată „aprovizionând membrii seniori cu bani, echipamente şi arme”. Tot el a pus şi bazele unei tabere de antrenament din Pakistan în 2003, în care aşa-zisul conducător de vârf al 7/7 (atentatele teroriste din 7 iulie 2005) [spooky3] , Mohammad Sidique Khan, a învăţat tehnici de fabricare a bombelor.

Graham Foulkes, un magistrat al cărui fiu de 22 de ani, David, a fost ucis de către Khan, la staţia de metrou Edgware Road, în 2005, a declarat: „Oamenii primesc patru ani şi jumătate pentru furt. Ei pot obţine şi mai mult pentru anumite infracţiuni rutiere. Însă un terorist internaţional, [spooky4] care este implicat în mod direct în moartea fiului meu şi a altor zeci de oameni, primeşte o astfel de sentinţă, iar acest fapt este pur şi simplu strigător la cer.”

Dar eliberarea lui Babar este perfect logică, dat fiind faptul că el a fost probabil angajat al autorităţilor SUA, în funcţia de informator, în timp ce antrena pretinşii atentatori cu bombă [spooky5] din Londra.

Observaţia făcută de judecătorul care l-a condamnat pe Babar, privind faptul că „acesta a început cooperarea chiar dinainte de a fi arestat”, a întărit posibilitatea susţinută de alte dovezi indirecte obţinute de ziarul The Guardian, accea că el ar fi fost informator al guvernului SUA dinainte de arestarea sa de către FBI, în aprilie 2004, scrie Shiv Malik de la The Guardian [spooky6] , care într-un articol separat, cercetează mai în profunzime ideea că „Babar ar fi putut fi angajat al serviciilor secrete americane, în timp ce pretindea a fi un susținător al Jihadului – afirmaţii ce ar putea implica grave eşecuri în prevenirea atentatelor din 7 iulie”.

Articolul din The Guardian descrie modul în care un avocat de top al Statelor Unite, specializat în terorism, a văzut dovezi sigilate în acest caz care „sugerau că Babar ar fi fost angajat al autorităţilor Statelor Unite, încă dinainte de arestarea sa, din aprilie 2004”.

Trecând în revistă transcrierea realizată de către instanţă, Graham Foulkes, îndureratul părinte, a declarat: există un indiciu care reiese din una sau două fraze (din foaia transcrisă), care sugerează în manieră categorică, buna cooperare a lui Babar cu autorităţile, dincolo de arestarea sa oficială . Şi se pare că americanii știau foarte bine ceea ce punea Babar la cale în Pakistan [la momentul respectiv], ceea ce este o chestiune foarte, foarte gravă. “

Faptul că Babar a plătit cu mai puţin de 5 ani pentru rolul crucial pe care l-a jucat în atacurile soldate cu 52 de morți şi sute de răniţi, indică în mod evident că acesta este răsplătit de către autorităţile americane pentru implicarea sa în atentatele din 7 iulie 2005 [spooky7] .

Să nu uităm că creierul din spatele atentelor din Londra de pe 7 iulie 2005, Haroon Rashid Aswat, a fost unul dintre oamenii securităţii britanice. Fostul procuror al Departamentului de Justiţie și expert in terorism, John Loftus, a revelat faptul că aşa-numita grupare Al-Muhajiroun, cu bază în Londra, a luat naştere în perioada crizei din Kosovo, în care liderii fundamentalişti musulmani (sau ceea ce acum se cheamă Al-Qaeda), au fost recrutaţi de MI6 să lupte în Kosovo.

Dezvăluirile cu privire la Babar subliniază încă o dată afirmaţiile mioape şi ridicole făcute de oameni ca Glenn Beck, care invocă în mod constant ameninţările islamismului radical, în special în contextul evenimentelor recente din Egipt, fără să indice faptul că islamismul radical este încurajat şi instigat de complexul militar-industrial al Statelor Unite.

Aproape fiecare complot terorist săvârşit în ultimul deceniu, pentru care s-a mai şi dat vina pe „islamismul radical”, a avut în realitate amprentele [s8] individuale ori combinate ale agențiilor de securitate a SUA, Marii Britanii, Canada și Israel şi organismelor federale de [s9] aplicare a legii de peste tot.

11 septembrie

Fiecare petic din probele privind aşa-zişii deturnători de la 11 septembrie, indică faptul că ei erau de fapt nişte slugi ale informatorilor aflaţi în slujba g[s10] uvernului SUA.

Programul comandamentului de operaţiuni speciale al SUA, Able Danger, i-a identificat pe terorişti şi complicii lor cu mult înainte de 11 septembrie, dar atunci când şeful programului, colonelul Anthony Shaffer, a încercat să informeze Comisia 9/11 cu privire la aceștia[s11] , a fost redus la tăcere şi calomniat, iar informaţiile vitale ale echipei sale au fost ignorate şi îngropate.

Curt Weldon, fostul congresman republican al SUA şi membru senior al Comitetului pentru Servicii Armate ale Casei Albe, s-a documentat cu privire la modul în care guvernul SUA a urmărit mişcările teroriste dinainte de 9/11.

Al Louai-Sakka, omul care a antrenat şase dintre terorişti, a fost un informator al CIA. Un număr de alţi aşa-zişi terorişti au fost instruiţi la bazele aeriene americane.

Cu luni înainte de 9/11, pretinşii terorişti, Khalid Almidhar şi Alhazmi Nawaf, au închiriat camere într-o casă deţinută şi locuită de către un informator FBI.

Într-un articol din 2002 intitulat „Teroriștii pe care i-am lăsat să scape”, Michael Isikoff și Daniel Klaidman documentează în săptămânalul de știri modul în care „CIA a depistat doi teroriști suspecți la un summit Qaeda în Malaezia, în ianuarie 2000, apoi i-au urmărit [s12] cum au reintrat în America şi au început pregătirile pentru 11 septembrie”.

Faptul că au existat numeroşi terorişti afiliaţi ai Al-Qaeda care s-au implicat în prealabil în etapele de planificare a atacului de la 11 septembrie, nu este deloc de mirare, având în vedere că fostul traducător al FBI, Sibel Edmonds, a declarat că Bin Laden lucra pentru SUA [s13] până în ziua de 11 septembrie.

În dimineaţa zilei atacului, omul care i-a finanţat pe aşa-zişii terorişti, şeful ISI al Pakistanului, Mahmoud Ahmad, se întâlnea cu guvernanţii SUA şi oficialităţile de inteligenţă ale statului.

Într-adevăr, chiar şi după atacul din 11 septembrie, aşa-zisul conducător spiritual al teroriştilor care, chipurile, ar fi izbit Zborul 77 în Pentagon[s14] , Anwar al-Awlaki, a fost el însuşi invitat la Pentagon să ia masa cu guvernanţii de elită, luni bune la rând.

Atentatorul cu bomba ascunsă sub haine[s15]

Al-Awlaki a fost ulterior cel care a pătruns pe un aeroport cu o bombă pe sub haine, el fiind acceptat la bordul unui avion printr-un ordin al Departamentului SUA, susţinut de un bărbat îmbrăcat bine care-l însoţea pe Abdulmutallab în avion, cu toate că acesta era pe o lista a teroriştilor şi nu avea nici paşaport. Martorul ocular și pasager al zborului Delta 253, Kurt Haskell, a răspândit ulterior zvonul că lui Umar Farouk Abdulmutallab i-a fost dată bomba de către guvernul SUA, pentru a se crea un pretext de punere în funcțiune a noilor aparate de scanare a oamenilor şi pentru a stimula bugetul TSA.[s16]

Împuşcăturile de la FORT HOOD

Atacatorul de la Fort Hood, maior al armatei, Nidal Malik Hasan a comunicat în mod repetat cu presupuşii lideri ai Al-Qaeda timp de aproape un an înainte de dezmăţul său. FBI-ul ştia că Hasan le trimitea e-mailuri teroriştilor, însă nu a făcut nimic, ba mai mult i-a permis acestuia să rămână la o bază a armatei americane şi l-a invitat să participe la exerciţiile Homeland Security. Hassan a fost, de asemenea, coordonat [s17] de către agentul Statelor Unite, Al-Awlaki.

FORT DIX

Avocaţii din cazul mult lăudatului complot terorist din 2007, care a constat în atacarea Fort Dix şi uciderea “cât mai multor soldaţi cu putinţă ”, au concluzionat că informatorii FBI au reprezentat cifrele cheie din spatele operaţiunii şi că acuzaţii, şase musulmani născuţi în străinătate, au fost pur şi simplu niste golani neîndemânatici. Agentul SUA, Al-Awlaki, a fost din nou implicat în pregătirea “teroriştilor”.

COMPLOTUL DIN TORONTO

Cei 18 teroriști implicați în atacul din Toronto, s-au dovedit a fi “o grămada de tipi incompetenți care au fost induși în eroare de un megaloman delirant”. Materialul exploziv sub formă de îngrășământ pe care teroriștii ar fi planificat să-l utilizeze, a fost achiziționat în realitate de către un informator ce lucra pentru poliţia canadiană (Royal Canadian Mounted Police).[s18] [s19] Agentul SUA, Al-Awlaki, a fost din nou implicat în aces complot.

COMPLOTUL DIN PORTLAND

Persoana acuzată că ar fi încercat să arunce în aer un pom de Crăciun în piaţa Pioneer Courthouse[s20] , din Portland, Mohamed Osman Mohamud[s21] , a fost un țap ispășitor[s22] îngrijit şi radicalizat de la început până la sfârşit de către FBI, ca parte a unui program de radicalizare şi prindere în capcană. La scurt timp după ştirile privind tentativa eşuată a atentatului cu bombă[s23] , a reieşit că FBI-ul l-a aprovizionat pe Mohamud în acest incident, cu o bombă falsă, un camion şi un telefon mobil (pentru a fi utilizate ca detonator), precum şi cu mii de dolari în numerar, la fiecare pas a complotului.

MASACRUL DIN MUMBAI

Omul acuzat de a fi creierul din spatele masacrului din 2008 de la Mumbai, David Headley, a fost un informator al guvernului Statelor Unite şi a fost, de asemenea, la un moment dat, pe ştatul de plată al CIA[s24] .

BOMBA „DIN PANTOFI”

Sute de suspecţi de terorism au fost condamnaţi în instanţele civile federale, inclusiv condamnatul terorist cu bombă „din pantofi”, Richard Reid, care vizita [s25] moscheea Finsbury Park din nordul Londrei. Liderul spiritual al moscheii din Finsbury la acea vreme era [s26] Abu Hamza al-Masri, care a început să lucreze cu Serviciile de Securitate britanice, în 1997.

COMPLOTUL DIN MIAMI[s27]

În lăudabila mass-medie cazul teroristului din Miami din anul 2007 a fost expus astfel: presupusul lider Narseal „Prince Marina Batiste” ar fi auzit de Al-Qaeda, dar nu ştia sigur cu ce se ocupă. Instigatorii FBI l-au făcut pe Batiste să jure loialitate Al-Qaedei după care l-au pus să facă apel la prietenii săi locali, pentru a forma „o armată islamică” în Miami. Niciunul nu a primit instruire militară. Unii abia puteau să citească. Însă Batiste a asigurat grupul respectiv că vor ieşi în câştig, (…) a scris Saul Landau[s28] .

COMPLOTUL CU BOMBĂ DE LA SINAGOGA DIN NEW YORK

O grupare de aşa-zişi terorişti musulmani a fost arestată în New York, pentru presupusul plan de a arunca în aer sinagogile din Bronx şi de a ataca şi a pune la pământ avioanele militare care decolau de la aeroportul Gărzii Naționale din New York.[s29] Bărbaţii au fost dotaţi cu rachete şi explozibile false, inactive, de către un informator FBI, a raportat Christian Science Monitor. Două dintre capetele complotului de „moarte” care a fost exagerat [s30] la nesfârşit de către mass-media, s-au dovedit a fi doi consumatori de marijuana semi-retardaţi, aşa cum ne-am obişnuit a fi cazul, ca urmare a nenumăratelor situaţii trecute, cu exact acelaşi mod de operare[s31] .

S-ar putea continua în mult mai multe pagini, listând detaliile fiecărui act major de terorism ce a avut loc după 11 septembrie, însă şi înainte, acte care s-au pus pe seama ,,islamismului radical”, cu toate acestea ulterior demonstrându-se că au fost puse la cale de către FBI, CIA şi autorităţile britanice sau canadiene.

E un fapt ce poate fi dovedit [s32] acela că islamul radical este creat [s33] şi provocat de complexul militar-industrial american[s34] , cu scopul ca aceasta să aibă propriul duşman astfel încât să justifice miliardele obţinute anual din vânzările de armament, ce merg în paralel cu guvernul federal consumator [s35] de fonduri, care apoi îmbogățesc partenerii de pe piaţa publică ori privată, călcând în acelaşi timp în picioare drepturile cetăţenilor americani.

Glen Beck este foarte exact. Atunci când vorbeşte el spune deschis că islamul radical reprezintă o ameninţare directă în ceea ce priveşte libertatea viitoare a vestului. Suprema „ciocnire a civilizaţiilor” e o posibilitate foarte reală. Dar omiţând intenţionat faptul că islamul radical este o creatură a complexului militar-industrial american[s36] , un copil bastard al noii ordini mondiale care este împuternicit de propriile noastre guverne pentru a fi folosit împotriva noastră. Beck şi restul care regurgitează aceeaşi retorică, duc cetăţenii americani în eroare prin a-i face a crede că islamul radical este el însuşi noua ordine mondială, când de fapt islamul radical este abia o unealtă a noii ordine mondiale, aparţinând încă de la bun început şi fiind controlată de complexul militar-industrial american.


[spooky2]Din inloc de al

[spooky3]Sa stie cititorul ce inseamna 7/7

[spooky4]Adaugat virgula sa aiba sens fraza.

[spooky5]Inloc de bombardieri.

[spooky6]Aici se refera la faptul ca Shiv lucreaza pt The Guardian, si nu ca The Guardian ii scrie lui Shiv Malik.

[spooky7]7/7 Bombings, ai avut mai sus in articol. Asa cum 9/11 reprezinta 11 septembrie 2001, asa 7/7 reprezinta 7 iulie 2005

[s8]am sters cuvantul „digitale”….

[s9]Schimbat sensul intregii fraze… se refera la agențiilor de securitate a tuturor acestor tari

[s10]Guvern cu g mic.

[s11]Schimbat semnatica propozitiei

[s12]i-au urmărit, nu ii priveste

[s13]în loc de: era angajat în serviciul SUA

[s14]zborul 77 e cel care a fost izbit în pentagon si nu pentagonul în zborul 77

[s15]sună mai bine decat bomba de sub lenjeri

[s16]textul acesta l-ai mai tradus o data in articolul cu 9/11 Wikileaks. Si o parte din aceste fraze erau in acel articol. Am luat cu copy & paste de pe infocon.ro

[s17]inloc de gestionat

[s18]am pus simplu politia canadiana si in parenta numele ei in engleza pentru a evita vreo gafa in traducere… ar fi fost ceva de genulȘ Poliția Regală Călare…

[s19]si am sters bucata mica cu agentii care au ridiculizat grupul… nu prea are importanta in contextul frazei si creeaza si confuzie… si nici eu nu am inteles ce a vrut sa zica initial

[s20]uneori mai bine lasam denumirele in engleza… dat fiind faptul ca e numele unei piețe

[s21]ai lasat numele persoanei pe dinafara

[s22]și fara cretin beat

[s23]sa incercam sa folosim atac cu bomba înloc de bombardare. Bombardarea presupune de cele mai multe ori aruncarea de bombe din avioane sau folosind vehicule militare cu rachete, mortiere etc.

[s24]aici putem lasa CIA, la fel cum lasam si FBI, ca toata lumea stie ce inseamna CIA sau FBI

[s25]inloc de a participat la… vizita moscheea (poate in mod regulat)

[s26]Nu stiu ce inseamna IMAM…, dar nu se refera la un prenume in mod evident. Citind intreaga fraza, facand putin conexiunile dintre propozitii si ce vrea sa zica cu adevarat, deduc ca acel Abu Hamza e un fel de lider spiritual al moscheii.

[s27]Ai uitat semititlul

[s28]Ai sarit un paragraf.

[s29]Inloc de ce ai scris tu: zburau în afara centrului de pază al bazei aeriene naţionale

[s30]Inloc de tratat. Hype = exagerare sau ceva dus la extrem sau isterie

[s31]Modus operandi, din latina vine. Se accepta si folosit asa cum ai pus tu, dar pentru o lizibilitate mai buna, am pus mod de operare.

[s32]Inloc de stralucitor si manifestat…

[s33]Inloc de manufacturat

[s34]La fel cum ai tradus mai sus,

[s35]Inloc de mancator

[s36]La fel ca mai sus

1 Comment

  1. ThinkAgainRo spune:

    În sfârşit astept de mult încă un articol INFOCON!Foarte bine documentat si scris impecabil si la obiect!Te astept cu comentarii la mine pe blog http://www.thinkagain.ro!Felicitari de articol incă o dată!

Leave a Reply

*